Teknoloji

Huawei Band 8 ile giyilebilir ürün seçeneklerini artırıyor

huawei band 8

Huawei yeni akıllı telefonlarıyla birlikte başka bir ürünü daha gözler önüne çıkardı. Şirketin en yeni akıllı bilekliği Huawei Band 8, selefinden çok farklı görünmüyor; ancak bazı mütevazı değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Band 8 kayışı olmadan tartıda 14 gram çekiyor. Kayışla birlikte ağırlık 16 grama çıkıyor. Bilekliğin 1.47 inç büyüklüğündeki OLED ekranı, 369 x 194 piksel çözünürlük sunuyor. Düz kenarlarıyla daha “tıknaz” görünen Band 8’in kayışının daha kolay kavranabileceğine de dikkat çekiliyor.

Huawei’nin mevcut özellikleri geliştirmeye odaklandığı söylenebilir. TruSleep 3.0 uyku takibi yazılımı, kalp atış hızını ve diğer vücut fonksiyonlarını izleyen TruSleep 5.0 yazılımı ve 100 farklı aktiviteyi algılayabilen TruSport, Band 4’te kullanıcıları bekliyor.

huawei band 8

Kullanıcılar saat kadranını kendi tercihleri doğrultusunda kişiselleştirebiliyor. Sunulan kadran seçeneklerin sayısının da 1000’den fazla olduğunu belirtmek gerekiyor. Bunlardan bazıları sürekli açık ekran özelliğini de destekliyor.

huawei band 8

Huawei Band 8 için ne kadar ödemek gerekiyor?

Huawei Band 8’in siyah, yeşil ve pembe renk seçenekleri NFC desteği olmadan 260 yuan (759 TL), NFC desteğiyle de 309 yuan (872 TL) karşılığında satılacak. Kumaş kayışla gelecek siyah/turuncu versiyonda ise fiyatlar sırasıyla 279 yuan (787 TL) ve 319 yuan (900 TL). Bu özel versiyon 31 Mayıs’ta satışa sunulacak. Diğer versiyonlar ise ön satışa çıkmış durumda. 26 Nisan itibarıyla da teslimatlar başlayacak.

İLGİLİ HABERLER