Teknoloji

Huawei’den büyük pil kapasitesiyle dikkat çeken yeni telefon: Enjoy 60X

huawei enjoy 60x

Huawei Enjoy 60X hakkındaki ilk haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu söylentinin ardından telefonun resmiyet kazanması fazla zaman almadı. Nova 11 serisini tanıtan şirket, Enjoy 60X’i de gözler önüne çıkardı.

Enjoy 60X’in en dikkat çekici özelliği, 7000 mAh kapasiteli bir pile sahip olması. Telefonun 6.95 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranı, Full HD+ çözünürlük sunuyor. Yenileme hızı ise 120 Hz. Enjoy 60X’in kalbindeki Qualcomm Snapdragon 680 işlemci eşlik ediyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 512 GB’a kadar uzanıyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel sensör üstleniyor. Ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun önündeki çentik ise 8 megapiksel kameraya ev sahipliği yapıyor.

huawei enjoy 60x

Enjoy 60X’te yukarıda da belirttiğimiz gibi 7000 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Bu pilin iki gün boyunca şarja ihtiyaç duymayacağına dikkat çekiliyor. Şarj hızı 22.5W olan pili doldurmanın uzun bir zaman alabileceğini belirtmekte fayda var.

huawei enjoy 60x

Telefonun 512 GB versiyonu, kablo aracılığıyla başka telefonların pilini doldurmak için kullanılabilecek. Ters şarj hızının 22.5W olması da ayrıca dikkat çekiyor. Enjoy 60X kutusundan HarmonyOS 3.0 yüklü şekilde çıkıyor.

Huawei Enjoy 60X için toplamda beş renk seçeneği sunuluyor

Enjoy 60X’te turuncu ve siyah renk seçeneklerinde suni deriyle kaplı arka paneller mevcut. Plastik paneli tercih edenler de siyah, beyaz ve yeşilden birini seçebiliyor.

Huawei Enjoy 60X’in fiyatı ve çıkış tarihi konusunda bilgi verilmiş değil. Buna ek olarak, telefonun Çin dışında satışa sunulup sunulmayacağı da belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER