Manşetler

Huawei Band 7 yenilenmiş tasarım ve hafif gövdeyle geliyor

huawei band 7

Huawei Mate Xs 2 katlanabilir telefonunun yanı sıra yeni akıllı bilekliğini de duyurdu. Huawei Band 7 geçen yılın Band 6 modeline göre yepyeni bir tasarımla birlikte geliyor. Sadece 9.99 milimetrelik kalınlığı ve 16 gram toplam ağırlığıyla Huawei’nin şimdiye kadarki en ince ve hafif bilekliği niteliğini taşıyor.

Huawei Band 7 için 269 yuan Çin fiyatı belirlendi. NFC özellikli versiyonu ise 309 yuan karşılığında sunuluyor. Bilekliğin Çin’deki ön siparişleri bugün başladı ve ilk satışların da 5 Mayıs’ta yapılması bekleniyor.

Huawei Band 7, şık bir tasarım ve Vahşi Yeşil, Alev Kırmızısı, Obsidiyen Siyahı ve Bulutsu Pembe gibi dört farklı renkle geliyor. Huawei, bu renklere uyması için, her bir fitness bilekliği için uygun bir silikon kayış da sunuyor. Boyutlar açısından Band 7; 44,3 mm x 26 mm x 9,99 mm boyutlara ve yalnızca 16 gram ağırlığa sahip. Bu da aksesuarı, bilekte neredeyse yokmuş gibi bir hâle getiriyor. 50 metre derinliğe kadar dayanabilen 5 ATM basınç koruması da bu saatte mevcut.

Band 7, maksimum kullanıcı etkileşimi için, tam dokunmatik 1.47 inç AMOLED renkli dikdörtgen ekrana sahip. Arka tarafında ise, polimerik elyaflardan yapılmış lacivert, altın, yeşil ve kırmızı yüzey seçenekleri var. Bileklikoptik kalp atış hızı sensörü, ivmeölçer ve jiroskop sensörü gibi sensörlerle donatılmış. Çerçevede ise, komutunuzla birlikte çeşitli özellikleri gerçekleştirebilen güç ve işlev düğmelerini bulacaksınız. Saatin şarjı ise arka tarafında yer alan manyetik özellikli özel port yardımıyla yapılıyor. Bileklik, Huawei’nin belirttiğine göre tek bir şarjla 14 güne kadar çalışabiliyor.

Huawei Band 7 uyku, kanda oksijen seviyesi izleme, adet döngüsü takibi, kalp atış hızı izleme ve daha fazlası için yeni ve geliştirilmiş izleme sistemlerine sahip. Detaya inersek, TruSleep 2.0 özelliği, kullanıcıların uykusunu rahatsız etmeden farklı türdeki uyku bozukluklarını izlemelerine olanak tanır ve kullanıcılar uykuya daldığında izlemeyi doğru bir şekilde etkinleştirebilir.

huawei band 7

Bu yeni fitness bilekliği, 7000’den fazla seçeneğin bulunduğu davasa bir saat yüzü galerisine sahip. Bunun yanı sıra günlük aktiflik düzeninizi korumanıza yardımcı olan farklı egzersiz modları da sunuyor.

NFC özellikli Huawei Band 7’nin destekleyen yerleşim birimlerinde ve ulaşım sistemlerinde kart sistemlerinde kullanım gibi ek özellikleri bulunuyor.

Huawei Band 7’nin yakın zamanda Türkiye’de de satışa sunulmasını bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER