Teknoloji

Huawei Watch GT ailesinin yeni üyelerinin tanıtım tarihini açıkladı

huawei watch gt 3 pro

Huawei akıllı saat portföyüne önümüzdeki hafta İspanya’nın Barselona şehrinde düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünler ekleyecek. Watch GT serisinin yeni üyelerinin tanıtılacağı 14 Eylül’deki etkinlik, Çinli şirketin giyilebilir ürün stratejisi üstüne odaklanacak.

Huawei tarafından etkinliğin duyurusu amacıyla paylaşılan görselde “Fashion Forward” (Moda İleri) sloganı ön plana çıkarılıyor. Afişte göze çarpan diğer unsur ise iki saat çerçevesinin köşeleri oluyor. Bu çerçevelerden birinde sayılar yer alırken, diğeri daha sade bir görünüme sahip. İki farklı çerçevenin görülmesi, Huawei’nin birden fazla ürün tanıtma ihtimalini kuvvetlendiren bir unsur olarak göze çarpıyor.

Huawei son olarak Watch 4 ve Watch 4 Pro modellerini tanıtmıştı. İki akıllı saat de mayıs ayındaki tanıtımdan kısa bir süre sonra Avrupa’da piyasaya çıkmıştı. HarmonyOS 3.0 işletim sistemiyle gelen akıllı saatler, Huawei’nin portföyünde üst segmentte konumlanmıştı.

Huawei akıllı saat portföyünü yeni Watch GT serisiyle genişletecek

Huawei akıllı saat portföyünün yeni üyeleri ise Watch GT ailesinin bir parçası olacak. Huawei Mobile Türkiye Instagram hesabı tarafından yapılan paylaşımda da etkinlikte yeni Watch GT serisinin tanıtılacağı açıkça belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER