Manşetler

Huawei Watch GT Cyber ile sadece kayışı değil, çerçeveyi de değiştirebilirsiniz

huawei watch gt cyber

Huawei, bir süredir dedikoduları yapılan yeni akıllı saatini Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. Huawei Watch GT Cyber, şimdiye kadar gördüğümüz akıllı saatlerdeki özelleştirme imkanlarını bir adım öteye taşıyor. Huawei Watch GT Cyber özellikleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Akıllı saatlerde kayışları değiştirerek görünümü farklılaştırmaya alışkınız. Ancak Huawei, Watch GT Cyber ile birlikte bunu bir adım öteye taşıyor. Çerçeve ve kayışı aynı anda değiştirme imkanı veriyor.

Watch GT Cyber’in en cazip noktalarından biri, kullanıcıların saatin ana bölümünü gerçekten çıkarıp yeni bir kasaya koyabilmeleridir. Bu, saatin iç kısımlarının aynı kaldığı anlamına gelir, ancak tamamen yeni bir görünüm yaratabilir, zarif ve şık tasarımlardan daha sportif olanlara kadar seçim yapabilirsiniz.

Söylediğimiz gibi, çoğu akıllı saat kayışı değiştirme olanağı sunar, ancak bazen saatin kasasının tasarımı nedeniyle, kayış her zaman kasayla eşleşmez. Burada ise kasanın da değiştirilmesi sayesinde kayış kasa uyumu sorunu olmaz. Ancak şu anda gördüğümüz tek dezavantaj, kılıfları Huawei’den satın almanız gerekeceğinden özelleştirme imkanının oldukça sınırlı olmasıdır.

İlginizi çekebilir

Huawei Watch GT Cyber özellikleri

Eğer bu akıllı saat piyasaya çıktıktan sonra iyi şekilde benimsenir ve üçüncü taraf aksesuar üreticileri de işin içine dahil olursa, o zaman işler biraz daha ilginç hâle gelebilir. Huawei Watch GT Cyber özellikleri hakkında konuşacak olursak; 1.32 inç AMOLED ekrana sahip olacak ve bir akıllı saatten beklenebilecek tüm olağan sensörler ve özelliklerle birlikte gelecek. Ayrıca Huawei 4-7 güne kadar olduğu söylenen ve oldukça iyi bir performansı olan bir pili de saatin gövdesine etti.

Huawei Watch GT Cyber iki seçenekle sunulacak: Altın Siyah renklerle Urban Edition veya Gece Yarısı Siyah renklerle Space Grey Sport Edition. Henüz fiyatlandırma veya piyasaya çıkış hakkında bir bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER