Teknoloji

HTC Tube konsept tasarımı yeni eklentilerle karşımızda

HTC Tube adı verilen bir konsept tasarım telefon ve tabletin sökülebilir bir kartuş vasıtasıyla bir araya toplanmasına imkân tanıyordu. Bu konsept tasarımın sahibi olan Antoine Brieux şimdi de tablete bağlanan ve dizüstü bilgisayar oluşturan bir klavye ekledi.

Brieux’un son eklentisiyle şimdi karşımızda telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarı kartuş destekli bir ekosistemde buluşturan bir HTC Tube konsepti duruyor. Ancak bununla yetinmeyen tasarımcı NAK Stick Phone adını verdiği, tablete yerleştirilen ve tableti kullanarak telefon görüşmeleri yapmaya yarayan basit bir telefon cihazını da HTC Tube konseptine eklemiş. Bu, yanında çoğu zaman tableti taşıyan ve telefon konuşmalarını yapmak için küçük ve fazla işlev barındırmayan bir cihaza ihtiyaç duyanlar için mantıklı bir fikir olabilir.

Bakalım, bu konsepti göz önünde bulundurup onu gerçek bir ürüne dönüştürmeyi amaçlayan bir üreticiyle karşılaşacak mıyız? Bu tarz bir tasarım üreticilere akıllı telefonlarını, tabletlerini ve dizüstü bilgisayarlarını ayrı ayrı ürün segmentleri yerine tek bir ürün ailesi gibi tanıtma avantajı verebilir.

İlgili – NAK Studio

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER