Teknoloji

HTC siyah One max’i gözler önüne çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC ekim ayında resmen duyurduğu akıllı telefon-tablet melezi cihazı One Max’in siyah versiyonunu gözler önüne çıkardı. Böylelikle One max’in şirketin renk skalasıyla uyumu bir seviye daha artmış oldu. HTC One’ı siyah, gümüş, kırmızı, mavi ve altın rengi seçenekleriyle sunan Tayvanlı şirket, One mini’yi gümüş, siyah ve mavi renk seçenekleriyle potansiyel alıcıların karşısına çıkarmıştı. İlk etapta One max’te sadece gümüş renk seçeneğini sunan HTC, böylelikle One max satın almayı düşünenlerin seçeneklerini artırmış oldu.

htc-one-max-siyah-131213

Siyah renkli HTC One max şirketin Hong Kong ofisinin web sitesi aracılığıyla duyurulurken, söz konusu renk seçeneğinin ilk etapta sadece Hong Kong pazarında yer alacağı ifade edildi. Ancak şirketin ilerleyen dönemde siyah renkli HTC One max’i uluslararası pazardaki diğer müşterilerle de buluşturması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One max İncelemesi

Siyah renkli HTC One max’te parmak izi tarayıcısının biraz daha kamufle olmuş bir yapıya büründüğü görülürken, teknik özelliklerde herhangi bir farklılık bulunmuyor. Kırmızı renkli bir HTC One max’in varlığı da Tayvan’da yayınlanan bir reklamla ortaya çıksa da, şirketten bu konuya ilişkin olarak henüz bir açıklama yapılmış değil.

İlgili >> Unwired View

İLGİLİ HABERLER