Manşetler

HTC One Max Samsung’un yeni gözdesi Galaxy Note 3 ile yan yana görüntülendi

HTC’nin One Max adı verilen büyük ekranlı bir Android telefon üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyor. 5.9 inç ekran barındıran akıllı telefona ait fotoğraflar daha önce de internete sızmış olsa da, Çin menşeili sosyal ağ Sina Weibo’da yayınlanan yeni fotoğraflarda akıllı telefonu Samsung’un yeni gözdesi Galaxy Note 3 ile karşılaştırmak mümkün oluyor.

htc-one-max-vs-samsung-galaxy-note-3-190913

5.7 inç ekran barındıran Samsung Galaxy Note 3’ün yanında 5.9 inç ekranıyla oldukça büyük bir telefon imajı çeken One Max’te Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM ve 3300 mAh kapasiteli bir pil bulunacağı iddia edilse de, benchmark testlerinin işlemci olarak, tıpkı HTC One’da olduğu gibi, Snapdragon 600’ü göstermesi bu özelliklerin yanlış olma ihtimalini artırıyor.

HTC One’da kullandığı alüminyum kasayı One mini’de alüminyum ve plastik kombinasyonundan oluşan bir kasayla değiştiren HTC’nin aynı yolu One Max için de izlemesi bekleniyor. Benzer işlemci yapısı ve daha düşük maliyetli bir kasanın kullanılması One Max’in piyasaya çıkış fiyatının One’a yakın olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. One Max’in eylül ayı içinde duyurulacağı iddia edilse de, ayın önemli bir kısmının geride kalması bu iddiaları yalanlıyor.

İlgili >> SIM Only Radar

İLGİLİ HABERLER