Teknoloji

Sızan fotoğraflar HTC Desire 20 Pro’nun tasarımını gösteriyor

htc desire 20 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC Desire 20 Pro, 16 Haziran’da düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak. Ancak bu telefon için pek fazla heyecana kapılmamakta fayda var. Şimdiye kadar sızan bilgiler, Desire 20 Pro’nun orta segment bir cihaz olacağını gösteriyor.

Desire 20 Pro hakkındaki ilk sızıntılar bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Akıllı telefonun tasarımını gösteren çizimler sayesinde telefonun neye benzeyeceği hakkında bir fikir edinmek mümkün olmuştu.

Çizimleri yeterli bulmayanların beklediği paylaşım, ünlü duyumcu Evan Blass’ten geldi. Blass, telefonun ön panelini ve arkasını gösteren fotoğrafları paylaştı. Söz konusu fotoğraflar, HTC’nin yeni telefonunda kullanıcıları sıra dışı bir özelliğin beklemediğini ortaya koyuyor.

Sızıntılar Desire 20 Pro’nun teknik detaylarını da gözler önüne sermişti. Qualcomm Snapdragon 665 işlemci taşıyacak telefonda 6 GB RAM’in bulunması bekleniyor. Dört sensörlü arka kamera sistemi, arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ve 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü büyük ekran da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

HTC Desire 20 Pro kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Akıllı telefonun fiyatını ve hangi ülkelerde satılacağını öğrenmek içinse tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER