Teknoloji

HTC Desire 20 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

HTC Desire 20 Pro ekranı ve dörtlü arka kamerası çizimde görüldü
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC akıllı telefon pazarında var olma konusundaki inadından vazgeçmiş değil. Şirket şimdi de Android 10 işletim sistemli ilk akıllı telefonuyla bu mücadeleyi sürdürmeye hazırlanıyor. Hakkındaki dedikodular ve sızıntılar bir süredir artan HTC Desire 20 Pro için beklenen resmi işaret sonunda geldi.

Desire 20 Pro, 16 Haziran’da düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak. Etkinliğin afişi, HTC’nin Tayvan’da yayın yapan internet sitesinde paylaşıldı.

Afişte görülen telefon görseli, hatları büyük ölçüde belirsiz olsa da, bazı ipuçları veriyor. Desire 20 Pro’da tek ön kameranın ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirileceği, arka kenarın sol üst köşesinde ise uzatılmış bir kamera sisteminin bulunacağı anlaşılıyor.

htc desire 20 pro

Sızan çizimlere göre, bu sistemde dört kamera sensörü yer alacak. Parmak izi tarayıcısı da arka panelde kullanıcıları karşılayacak.

HTC Desire 20 Pro özellikleri itibarıyla orta segment bir telefon olacak gibi görünüyor. Sızan benchmark testi sonuçlarına göre, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 660 veya 665 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik edecek. 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü LCD ekrana sahip olması beklenen telefonda 3.5 mm. kulaklık jakının bulunacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER