Teknoloji

HTC Desire 20 Pro için yeni işaretler gelmeye devam ediyor

HTC Desire 20 Pro ekranı ve dörtlü arka kamerası çizimde görüldü
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC Desire 20 Pro hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılara son olarak telefonun varlığını resmen gösteren sertifikalar eklendi. Kısa süre önce 2Q9J1000 model numarasıyla Google Play Console’da boy gösteren telefon, şimdi de Bluetooth ve Wi-Fi sertifikalarını aldı.

Desire 20 Pro konusunda henüz HTC’den bir açıklama veya işaret gelmiş değil. Dolayısıyla akıllı telefonun duyuru tarihi konusunda bir tahminde bulunmak zorlaşıyor. Buna ek olarak, HTC’nin telefonun “Pro” olmayan standart versiyonunu çıkarıp çıkarmayacağı konusunda da henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Daha önceki sızıntılar sayesinde HTC Desire 20 Pro’yla ilgili bazı önemli noktalar biliniyor. Google Play Console sızıntısı sayesinde telefonun Qualcomm Snapdragon 665 işlemci ve 6 GB RAM taşıdığı ortaya çıkmıştı. Buna ek olarak, telefonun tasarımını gösteren çizimler de daha önce internete sızmıştı.

HTC Desire 20 Pro, HTC’nin kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkan ilk telefonu olacak. Akıllı telefon Full HD+ çözünürlüklü 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran ve kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısıyla gelecek.

İLGİLİ HABERLER