Teknoloji

HP’nin doğmadan ölen 7 inç’lik webOS tableti TouchPad Go ile ilgili detaylar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HP’nin webOS tablet planlarını askıya alma kararı yolda olan çeşitli cihazların da iptaline neden olmuştu. İşte o kurbanlardan bir tanesi ortaya çıktı. HP’nin 7 inç’lik TouchPad Go tableti Çin’de faaliyet gösteren Palmjoy sitesi tarafından ortaya çıkarıldı. Site iptal edilmiş olan bu tabletle ilgili bazı teknik özellikleri paylaştı, ayrıca detaylı bir analiz de yayınladı.

Tabletin 7 inç’lik, 1024 x 768 çözünürlüklü ekranı, 1.5 GHz APQ8060 Snapdragon işlemcisi, ön ve arka kameraları olduğu belirtiliyor. İlk ve tek TouchPad’e benzer teknik özelliklere sahip olan bu cihaz ekran büyüklüğü ve arkaya eklenen beş megapiksel kamerayla büyük kardeşinden ayrılıyor. Öndeki kamera ise 1.3 megapiksel sensör barındırıyor. Ayrıca tablette 3G WWAN, GPS ve Bluetooth desteklerinin de bulunduğu belirtiliyor. Tabletin tuş konumlandırması ekranın yataya gelecek şekilde kullanılmasının öngörüldüğünü işaret ediyor.

HP webOS tabanlı cihazları iptal ettiği için bu tablet de tanıtılma şansını kaybetti. Belki bu tasarım ileride farklı bir şekilde karşımıza çıkabilir, ne dersiniz?

İlgili – Palmjoy

İLGİLİ HABERLER