Teknoloji

HP Pavilion monitör bilgisayar serisini yeniledi

HP Pavilion monitör bilgisayar serisinin güncellenmiş versiyonlarını duyurdu. Mimari açıdan yaratıcı olarak nitelendirilen yeni bir tasarıma sahip olan serinin yeni ürünleri, yenilenmiş teknik özelliklerle de sonbahara yeni bir bilgisayarla girmek isteyen kullanıcıları hedefleyecek.

Yeni seri içinde 23.8 inç ve 27 inç dokunmatik ekranlı versiyonlar bulunuyor. Fiyatlar yurt dışında 750 dolardan başlıyor. Ayrıca bu modeller en yeni AMD veya Intel işlemci seçenekleriyle, 16 GB’ye kadar RAM ve 2 TB’ye kadar depolama alanı seçenekleri ile sunuluyor. Ayrıca HP, 23.8 inç modelde AMD Radeon R7 ayrık grafik kartı seçeneğini de sunuyor. Böylelikle bu bilgisayarın fotoğraf ve video düzenleme yetenekleriyle oyun deneyimi biraz daha yükseliyor.

Her bir modelin ekranları kenardan kenara uzanan dokunmatik IPS panellerle donatılmış. 178 derecelik geniş görüş açısı ve 4K çözünürlük seçeneği de sunuluyor. Sadece 23.8 inç modelde micro-edge ekran sunulurken 27 inç monitör biraz daha kalın kenar çerçeveleriyle geliyor.

HP’nin monitör bilgisayarları en son bir yılı aşkın zaman önce güncellenmişti. Şirket o zaman micro-edge ekran tasarımını getirmiş, monitörün çerçevelerini neredeyse sıfır seviyesine indirmişti.

Yeni hepsi-bir-arada bilgisayarlar açılır, gizlilik hassasiyetli kamerasını da barındırıyor. Bu kamera gizlendiği zaman kamera ve mikrofon otomatik olarak devre dışı bırakılıyor. Ayrıca bu serinin hoparlörleri, Microsoft Surface’in klavyesinin Alcantara kumaş kaplamasına benzer bir kumaşla kaplanıyor.

Öte yandan HP, fare ve klavye tasarımını da yeniledi. Şimdi eskinin siyah renkli seçeneğinin yerine daha çekici, beyaz renkli bir versiyon sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER