Manşetler

HP ve Microsoft 2017’de bireysel kullanıcılara yönelik bir Windows 10 telefonu çıkarabilir

hp microsoftMicrosoft ve HP’nin bireysel kullanıcılara yönelik Windows 10 işletim sistemli bir telefon için birlikte çalıştığı söyleniyor. Bu iddia gerçeğe dönüştüğü takdirde çıkan telefon HP Elite X3’ün takipçisi olacak. Elite X3, Continuum ve HP Workspace gibi kurumsal kullanıcılara yönelik özellikleri sunmasının yanı sıra yüksek fiyat etiketiyle dikkat çekmişti. Bireysel kullanıcılara yönelik olacağı söylenen telefona dair detaylar şu an için kısıtlı. Ancak Microsoft’un şirket içinde önümüzdeki şubat ayı için bir telefon etkinliğinin duyurusunu yaptığı söyleniyor. Bu da HP Microsoft ortak ürünü telefonun gözler önüne çıkacağı gün için bir ipucu niteliği taşıyor.

Söz konusu iddiayı gündeme taşıyan ise Alman internet sitesi WindowsArea.de oldu. Sitenin bugüne kadarki sicil kaydı, ortaya attığı son iddiayı biraz daha güvenilir kılıyor. Sızıntıda cihazın muhtemel özellikleri veya fiyat aralığı konusunda bilgi verilmiyor.

HP Microsoft ortak çalışmasının ürünü MWC 2017’de gözler önüne çıkabilir

Microsoft’un şirket içinde telefonun tanıtımı için 2017’nin şubat ayını işaret etmesi de kulağa pek garip gelmiyor. Telefonun 27 Şubatta başlayacak 2017 Mobil Dünya Kongresi esnasında veya etkinlikten kısa bir süre önce duyurulması, kulağa oldukça makul geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER