Teknoloji

Honor X50 GT’nin özellikleri sızıntı ve rezervasyon sayfası sayesinde görüldü

honor x50 gt

Honor X50 GT önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon için Honor’un internet sitesinde rezervasyonlar şimdiden açılırken, rezervasyon sayfası sayesinde hem tasarıma bir kez daha bakmak hem de telefonun özelliklerini görmek mümkün oluyor.

X50 GT dört farklı yapılandırma seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Şirket telefonun satış fiyatını lansman etkinliğinde duyuracak olsa da, telefonun 2000 (8293 TL) ila 3000 yuan (12439 TL) arasında fiyatlarla satılacağı söyleniyor. Renk seçenekleri ise gümüş ve siyah olarak sıralanıyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşıma göre, X50 GT’de 6.78 inç büyüklüğünde OLED ekran bulunuyor. 1.5K çözünürlüklü ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. Ekran telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Android 14 ve Magic OS 7.2 arayüzü de paylaşımın gösterdikleri arasında yer alıyor.

Honor X50 GT, Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek

Akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 35W şarj destekli 5800 mAh kapasiteli pilden alacak. 5100mm² buhar çemberli soğutma sistemi de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Honor X50 GT, 108 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayla gelecek. Akıllı telefonun ikinci kamerası ve ön kamerasıyla ilgili detaylar belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER