Teknoloji

Honor X50 GT’nin tanıtım tarihi açıklandı

honor x50 gt

Honor X50 GT hakkındaki haberler son zamanlarda iyiden iyiye artışa geçmişti. Akıllı telefonun resmiyet kazanacağı tarih de sonunda belli oldu. X50 GT, 4 Ocak’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği yerel saatler 19.30’da (TSİ 14.30) başlayacak. Honor tanıtım etkinliğinin duyurusunu yaparken, telefonun tasarımını da gözler önüne serdi.

X50 GT kavisli bir OLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Paylaşılan görsellerde telefon siyah ve beyaz renk seçenekleriyle görmek mümkün olurken, beyaz renkli versiyonda arka panelin ortasından geçen altın rengi şerit de dikkat çekiyor. Bu şerit telefonun ana kamerasının 108 megapiksel olacağı bilgisini de fark etmeyi sağlıyor. Arkadaki ikinci kameranın çözünürlüğü ise belirsizliğini koruyor.

X50 GT’nin yine yakında tanıtılması beklenen X50 Pro ile aynı telefon olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. X50 Pro’nun fiziksel mağazalarda, X50 GT’nin ise çevrimiçi ortamda satılacağı söyleniyor.

Honor X50 GT sonrasında Magic 6 serisini de tanıtacak

Honor X50 GT dışında başka telefonları da 2024’ün ilk günlerinde gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin amiral gemisi Magic 6 serisinin de 10 veya 11 Ocak’ta resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER