Teknoloji

Honor X40 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

honor x40i
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor X40i temmuz ayının ortasında tanıtılmıştı. Serinin diğer üyeleriyle X40i’nin arası da fazla açılmayacak. Honor X40 serisinin henüz resmiyet kazanmayan üyeleri 15 Eylül’de gözler önüne çıkacak. Bu etkinlikte Honor X ailesindeki telefonların dokuzuncu yaşı da kutlanacak.

Çin kaynaklı haberlere göre, seride X40 Max adını taşıyan ve diğerlerine kıyasla daha büyük bir telefon olacak. X40 serisinin üyeleri hakkında şimdilik fazla bir bilgi olmasa da, etkinlik afişindeki büyük halkanın arka kamera tasarımı konusunda ipucu verdiği söylenebilir.

Buna ek olarak; X40 serisinin tanıtım etkinliği afişinin geçtiğimiz gün tanıtılan Huawei Mate 50 serisinin tanıtımı için hazırlanan afişe bir hayli benzediğini de söylemek gerekiyor.

honor x40Afiş benzerliği, Honor X40 serisiyle Huawei Mate 50 serisinin görsel anlamda birbirlerine çok yakın duracağı anlamına gelmiyor. Ancak Mate 50 serisinde olduğu gibi X40 serisinde de yuvarlak kamera modülüne yerleştirilmiş sensörlerle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır. Gelecek hafta gerçekleşecek tanıtım öncesinde Honor’un seriyle ilgili yeni paylaşımlar yapması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER