Teknoloji

Honor Watch GS 3 akıllı saat gözler önüne çıktı

honor watch gs 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İlk katlanabilir ekranlı telefonunu tanıtan Honor, Watch GS 3 adını taşıyan yeni akıllı saatini de gözler önüne çıkardı. GS Pro modeliyle daha dayanıklı bir tasarım sunan Honor, GS 3’te hedef kitlesine şıklığı öncelik verenleri yerleştiriyor.

Honor Watch GS 3’te 3D kavisli cam ve basit bir derecelendirilmiş çerçeve bulunuyor. 316L düşük karbonlu paslanmaz çelikten yapılan saatin kalınlığı 10.5 mm., çapı 45.9 mm. ve ağırlığı da 44 gram. Saat için altın, gümüş ve siyah olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor ve her biri farklı bir kayışla geliyor. Altın ve gümüş renkler Nappa deri kayışla kullanıcıların karşısına çıkarken, siyah model dayanıklı bir kauçuk kayışla sunuluyor.

Honor Watch GS 3’te 1.43 inç büyüklüğünde AMOLED ekran mevcut. 466 x 466 piksel çözünürlüklü ekranın piksel yoğunluğu 326 ppi. Watch GS 3’ün ekranının saatin Pro versiyonunun ekranından daha büyük olduğunu belirtmek gerekiyor. Watch GS 3 Pro’da 1.39 inçlik ekran yer alıyor.

Saatte 8 kanallı bir PPG modülü bulunuyor. Bu modül, kalp atış hızı ölçümünde minimum yüzde 97 oranında doğruluk vadediyor. Kandaki oksijen seviyesinin sürekli olarak ölçümü ve uyku takibi özelliği de saatte mevcut. Saatte Honor Health 5.0 ile uyku kalitesini iyileştirmek için 200’den fazla öneri sunuluyor.

Honor Watch GS 3’te 100’den fazla spor modu bulunuyor. Bunlardan 10 tanesinin profesyonel spor modu olduğu belirtildi. 5 ATM basınca kadar suya dayanıklı olan akıllı saatle yüzmek mümkün. Saatte ivme ölçer, jiroskop, pusula, hava basıncı ve ortam ışığı sensörleri mevcut.

Honor Watch GS 3, normal koşullar altında 14 günlük bir kullanım süresi vadediyor. GPS’in sürekli şekilde çalışması durumunda bu süre 30 saate iniyor. Sadece 5 dakikalık bir şarj, tek bir günü çıkarmak için yeterli oluyor. 451 mAh kapasiteli pilin şarjı da 1 saatten kısa sürüyor.

4 GB depolama alanı bulunan Watch GS 3, yerleşik müzik çaları sayesinde müzik dinlemek için kullanılabiliyor. Alarm, zamanlayıcı, kamera deklanşör tuşu gibi uygulamalar da saatte mevcut.

Honor Watch GS 3 Çin’de ön siparişe çıktı. Akıllı saatin siyah renkli versiyonu 1300 yuan (2824 TL), altın ve gümüş versiyonları ise 1500 yuan (3258 TL) karşılığında satılıyor.

İLGİLİ HABERLER