Teknoloji

Honor V40 serisinin yeni üyesinin tanıtım tarihi belli oldu

honor v40 lite luxury edition
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor, V40 Lite Luxury Edition adını taşıyan yeni akıllı telefonunu gösteren bir videoyu Weibo hesabı aracılığıyla paylaştı. Şirket, akıllı telefonun tanıtımını 23 Mart’ta gerçekleştirecek.

V40 Lite Luxury Edition, görsel açıdan daha önceki sızıntılarda görülene benzer bir cihaz. Akıllı telefon, tasarımı itibarıyla Huawei Nova 8 5G’ye fazlasıyla benziyor. Paylaşılan videoya ve tanıtım afişine bakıldığında telefonun hem arka hem de ön panel tasarımlarının Nova 8 ile benzer çizgilerde olduğu hemen görülüyor.

MyFixGuide sitesinin haberine göre, V40 Lite Luxury Edition MediaTek Dimensity 800U işlemciyle gelecek. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 65W hızlı şarj desteğine sahip 3800 mAh pil verecek.

Telefonun ekranının yenileme hızının 90 Hz olduğu belirtilirken, paylaşımlarda bir parmak izi tarayıcısının görülmemesi nedeniyle tarayıcının da ekranın içine yerleştirildiği ve tercihin OLED panelden yana kullanıldığı belirtiliyor.

Honor V40 Lite Luxury Edition, görsel olarak benzediği Nova 8 ile aynı kameralara sahip de olabilir. Nova 8’de 64 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. V40 Lite Luxury Edition’da da böyle bir sistemle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER