Teknoloji

Honor V30 ve V30 Pro modellerinin taşıyacağı işlemci doğrulandı

huawei kirin 990 5g

Honor V30 ve Honor V30 Pro modellerinin 26 Kasım tarihinde tanıtılması bekleniyor. Son çıkan haberler 5G desteğine de sahip olacak bu modellerin Kirin 990 işlemci ile birlikte sunulacağını ortaya koyuyor. Honor’dan gelen resmi açıklamada, V30 serisinin Kirin 990 yonga set barındıracağı doğrulandı.

Bir başka haberde ise Çinli sosyal ağ Weibo’da paylaşılan bir fotoğraf görünüyor. Bu fotoğrafta Honor V30’un 4999 yuan (4057 TL) fiyat etiketiyle geleceği belirtiliyor. Ayrıca Matrix Camera olarak adlandırılan bir özelliğin bulunacağın da bahsediliyor.

Honor V30 da yakın zamanda AnTuTu benchmark kayıtlarında görüldü. Buna göre cihazda 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafızanın yer alacağı anlaşılıyor. Aynı zamanda Android 10 ve Full HD+ ekran da diğer özellikler arasında sıralanıyor. Daha önceki sızıntılardan ve resmi tanıtım materyallerinden anladığımız kadarıyla, telefonun ekranının sol üst köşesinde oval şekilli bir delik olacak ve burası çift selfie kamerasına ev sahipliği yapacak.

Honor V30 serisinin yeni üyelerinin özelliklerinin, fiyat bilgilerinin ve çıkışıyla ilgili detayların önümüzdeki salı günü netleşmesini bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER