Teknoloji

Honor Play 4 serisinin renkleri ortaya çıktı

honor play 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor, Play serisini büyütme konusunda oldukça hızlı hareket ediyor. Şirket, geçtiğimiz nisan ayında Play 4T ve Play 4T Pro modellerini duyurmuştu. Honor şimdi de Play 4 ve Play 4 Pro modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. 3 Haziran’da gerçekleştirilecek tanıtım öncesinde Play 4 serisi için resmi paylaşımlar da devam ediyor.

Honor’un ürün müdürlerinden biri, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da Play 4’ün üç farklı renk seçeneğini gösteren posterleri paylaştı. Söz konusu posterlerde Honor Play 4’ü siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle görmek mümkün oluyor.

Play 4 serisinin üyelerinin teknik özellikleri ise Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’ya sunulan belgeler sayesinde görülmüştü. Standart Honor Play 4’te 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6.81 inç büyüklüğünde LCD ekran, 4200 mAh pil bulunuyor. 4, 6 ve 8 GB RAM seçenekleri bulunan telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 64, 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor.

Telefonun arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüklü ikinci kamera ve iki adet 2 megapiksel sensör eşlik ediyor. Telefonun 16 megapiksel ön kamerası ekranın üzerindeki delikte yer alıyor.

Honor Play 4 serisinin işlemcisi konusunda ise farklı seçenekler söz konusu. Play 4’te MediaTek Dimensity 800’ün adı öne çıkarken, Play 4 Pro’nun Kirin 820 işlemciyle geleceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER