Teknoloji

Katlanabilir ekranlı Honor Magic V2’nin tasarımı sızan fotoğraflarla görüldü

honor magic v2

Katlanabilir ekranlı Honor Magic V2, 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun tasarımıyla ilgili en net sızıntı da sonunda geldi. Weibo’da paylaşılan fotoğraflarda Magic V2’yi katlı şekilde hem mavi hem de siyah renk seçenekleriyle görmek mümkün oluyor.

İnce bir çerçevenin sardığı kapak ekranının orta üst kısmında telefonun ön kamerası bulunuyor. Ekranın sadece sağ kenara doğru kavis yapması da dikkat çekiyor. Magic V2’nin en ince katlanabilir telefonlardan biri olacağı iddiası da bu sızıntı sayesinde görülüyor. Daha önce konuşulanlara göre, katlanabilir telefon tartıda 240 gramdan hafif çekiyor.

Hem siyah hem de mavi renk seçeneğinde arka panel deriyle kaplanmış gibi görünüyor. Kamera modülünün özellikle profilden çekilen fotoğraflarda bir hayli çıkıntı yapması dikkat çekiyor. Burada üç kamera sensörü yer alıyor. Ana kamera görevini diyafram genişliği f/1.9 olan 25 mm lensin üstleneceği şimdiden bilinenler arasında yer alıyor.

Magic V2’nin diğer özellikleri ise şu an için belirsizliğini koruyor. Ana ekranda LPTO AMOLED panelin tercih edileceği ve bu ekranın yenileme hızının da Magic V’nin ekranına kıyasla daha yüksek olacağı söyleniyor.

Honor Magic V2 iki farklı işlemci seçeneğiyle gelebilir

Honor Magic V2’nin iki farklı versiyonla resmiyet kazanması da beklentiler arasında yer alıyor. Bunlardan birinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, diğerinde ise Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağı ve bu versiyonun daha uygun bir fiyat karşılığında satılacağı söyleniyor. 5000 mAh pil ve 50W kablosuz şarj desteği de özellikler arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER