Teknoloji

Katlanabilir Honor Magic V2 ile çekilen fotoğraflar paylaşıldı

honor magic v2

Katlanabilir ekranlı Honor Magic V2, 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, telefon için yeni paylaşımlar geliyor. Bunların en yenisi, bir Honor yöneticisi tarafından paylaşılan Magic V2 ile çekilmiş fotoğraflar oldu. Telefonda diyafram genişliği f/1.9 olan 25 mm lens, ana kamera görevini üstleniyor.

Magic V2’nin bir katlanabilir telefona kıyasla oldukça ince ve hafif olması da beklentiler arasında yer alıyor. Honor tarafından yapılan bir paylaşıma göre, akıllı telefon tartıda iPhone 14 Pro Max’ten daha hafif çekecek. Bu noktada iPhone 14 Pro Max’in ağırlığının 240 gram olduğunu belirtmekte fayda var.

Honor tarafından yapılan paylaşımda yer alan fotoğrafların gün batımında Pekin’de çekildiği belirtildi. Fotoğraflara bakarak Magic V2’nin kamera yetenekleri konusunda net bir fikir beyan etmek zor görünüyor.

honor magic v2

Honor Magic V2 katlanabilir rakiplerinden daha hafif olacak

Honor’un paylaşımlarında Magic V2’nin Huawei Mate X3 gibi katlanabilir bir telefon yerine iPhone 14 Pro Max ile karşılaştırılması dikkat çekiyor. Mate X3’ün ağırlığının 239 gram olduğunu düşününce Honor’un bu seviyenin de altına indiğini söylemek pek yanlış olmayacaktır.

honor magic v2

Honor Magic V2 hakkındaki tüm detayları öğrenmek için yukarıda da belirttiğimiz gibi 12 Temmuz’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER