Teknoloji

Honor Magic V paylaşımı boşluksuz tasarımın ipucunu veriyor

honor magic v
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor Magic V adını taşıyan ilk katlanabilir ekranlı telefonunu önümüzdeki ay tanıtmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun yatay katlanan bir tasarıma sahip olacağı ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle geleceği şimdiden biliniyor.

Honor’un paylaştığı kısa videoda, telefonun tasarımı konusunda fikir edinmek mümkün oluyor. Kapak ekranının yanı sıra büyük ana ekran, menteşe mekanizması ve cihazın alt kenarı da görülebiliyor.

Ana ekranın üzerinde kamera deliği görülmüyor. Honor’un kamerayı ekranın altına yerleştirmiş olması veya başka bir çözümü uygulamış olması muhtemel görünüyor. Honor, telefonun ekranı tamamen açıldığında arada bir boşluk oluşmadığını göstermeyi de ihmal etmiyor.

honor magic vSağa doğru kavislenen kapak ekranının üzerinde ise kameranın yerleştirildiği bir delik bulunuyor. Dış panelin büyüklüğünün 6.5 inç, ana ekranın büyüklüğünün ise 8 megapiksel olduğu belirtiliyor.

Honor Magic V için henüz kesin bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak önümüzdeki dönemde Honor’dan cihaz için yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER