Teknoloji

Honor Magic Earbuds telefon görüşmeleri sırasında gürültüyü engelleyecek

honor magic earbuds

Honor Magic Earbuds ile gerçek anlamda kablosuz kulaklık deneyimi sunan üreticiler arasındaki yerini aldı. Magic Earbuds, akıllara ilk başta Huawei‘nin Freebuds kulaklıkları getirse de, teknik özellikler itibarıyla iki ürün arasında önemli farklar bulunuyor.

Magic Earbuds, 10mm.’lik sürücüler barındırıyor. Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan kulaklık; A2DP 1.3, HFP 1.6 ve AVRCP 1.5 protokollerini de destekliyor. 37 mAh kapasiteli pil taşıyan kulaklık topuzlarının her biri, tartıda 5,4 gram çekiyor. 51 gram ağırlığındaki şarj kutusu ise 410 mAh kapasiteye sahip.

Honor’dan verilen bilgiye göre, Magic Earbuds ile 3,5 saat boyunca kesintisiz olarak müzik dinlemek mümkün. Şarj kutusuyla birlikte toplam müzik dinleme süresi 13 saate çıkıyor. Şarj kutusu, USB-C girişi üzerinden yaklaşık 1,5 saatte tamamen dolduruluyor.

Her bir kulaklık topuzunda üç adet mikrofon bulunuyor. Böylelikle telefon görüşmeleri sırasında gürültü engelleme özelliği sunulmuş oluyor. Karşı taraf sadece kullanıcının filtrelenmiş sesini duyuyor. Magic Earbuds, müzik dinlerken gürültü engelleme özelliği sunmuyor.

Honor Magic Earbuds EMUI 10 yüklü cihazlarda önemli kolaylık sağlayacak

Magic Earbuds, EMUI 10 yüklü cihazlarla hızlı şekilde eşleştirilebiliyor. Buna ek olarak; Üzerinde dokunmatik akıllı kontroller de barındıran kablosuz kulaklık, akıllı bir şekilde kulağa takıldığını ya da çıkarıldığını da anlayabiliyor. Ancak bunun için yine EMUI 10 yüklü bir cihazla eşleştirme yapmak gerekiyor.

Honor’un kablosuz kulaklığı, beyaz ve mavi renk seçenekleri yurt dışında nisan ayında satışa sunulacak. Magic Earbuds’ın Avrupa’daki fiyat etiketinde 129 avro yazacak.

İLGİLİ HABERLER