Teknoloji

Honor Magic 3 Snapdragon 888 Plus işlemciyle gelecek

honor magic 2 3

Qualcomm yeni Snapdragon 888 Plus işlemcisini bugün duyurmuştu. Pek çok akıllı telefon üreticisi de vakit kaybetmeden bu platformu kullanacağını açıklamaya başladı. Bu üreticilerden biri olan Honor, Magic 3 modelinde Snapdragon 888 Plus’a yer vereceğini duyurdu.

Snapdragon 888 Plus’ı kullanacak ilk üreticilerden biri olmak, Honor’un “bağımsız marka” imajının kuvvetlendirilmesi açısından önem taşıyor. Çinli üretici geçtiğimiz yılın sonlarında Huawei’yle yollarını ayırmıştı.

Honor adına konuyla ilgili açıklamayı şirketin ürünlerden sorumlu başkanı Fang Fei yaptı. Fei, Snapdragon 888 Plus’ın sektöre öncülük eden performansının ve yapay zekâ alanında sunduğu iyileştirmelerin en talepkâr kullanıcıların bile taleplerini karşılayacağını belirtti.

Honor ve Huawei, Honor’un Huawei’ye ABD tarafından uygulanan yaptırımlardan daha fazla etkilenmemesi nedeniyle yollarını ayırmıştı. Artık bağımsız bir marka olan Honor, bu sayede Snapdragon 888 Plus’ı kullanabiliyor.

Google’ın mobil servisleri ve Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemciyle gelecek olan Honor Magic 3, amiral gemisi telefonlar arasındaki rekabette etkili olacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER