Teknoloji

Honor Magic 2 videoları özellikleri ve renk seçeneklerini gösteriyor

Huawei’nin alt markası Honor, en yeni akıllı telefonunu önümüzdeki hafta tanıtmaya hazırlanıyor. Honor Magic 2 adını taşıması beklenen telefonla ilgili sızıntılar da son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bu gruba son olarak eklenen iki video, telefonun tasarımı hakkında daha somut fikir edinmeyi sağlıyor. Buna ek olarak, başka sızıntılar da telefonun renk seçeneklerini ve teknik özelliklerini bir kez daha görmeyi mümkün kılıyor.

SlashLeaks tarafından paylaşılan iki videoda da Magic 2’nin kızaklı ekran mekanizmasına odaklanılıyor. Ekran aşağıya doğru kaydırıldığında telefonun ön kameraları ve ahize hoparlörü ortaya çıkıyor. Videolarda telefonun arkasını da az bir süreliğine de olsa görmek mümkün oluyor. Arka panel tasarımı, daha önceki sızıntıların da gösterdiği gibi Huawei P20 Pro’ya fazlasıyla benziyor.

Sızan ikinci videonun TikTok için hazırlanan bir tanıtımdan alındığı söyleniyor. Bu videoda genç bir adam, elindeki iki Magic 2 ile oynarken görülüyor. Telefonların ekran mekanizmasını sürükleyen genç adam, bir yandan da telefonları masaya bırakarak bir tür perküsyon performansı sergiliyor. Bu videolarda telefonların mavi ve kırmızı renk seçenekleri görülüyor.

Honor Magic 2’nin mavi ve kırmızının yanı sıra siyah renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Kırmızı ve mavi renk seçeneklerinde, tıpkı Huawei P20 Pro ve Mate 20 Pro modellerinde olduğu gibi ışığa göre değişen tonların kullanılmış olması dikkat çekiyor.

honor magic 2Magic 2’nin de kalbinde, kısa süre önce tanıtılan Mate 20 serisinin yeni üyeleri gibi Huawei Kirin 980 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine eşlik edecek RAM kapasitesi konusunda kullanıcılara 6 ve 8 GB RAM seçeneklerinin sunulacağı söyleniyor. Dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 128 ve 256 GB olması bekleniyor. Sızıntılara göre, Magic 2 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3400 mAh kapasiteli pilinden alacak.

Akıllı telefonun 6.4 inç büyüklüğündeki ekranının 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunması öngörülüyor. Ekranın telefonun ön panelinin neredeyse yüzde 100’ünü kaplaması bekleniyor. 16, 24 ve 16 megapiksel çözünürlüklü üç lensten oluşan arka kamera modülünü 16 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın tamamlayacağı da sızıntıların gösterdikleri arasında bulunuyor.

Honor Magic 2 31 Ekim’de tanıtılacak

Honor Magic 2, 31 Ekim’de gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun beraberinde Honor Watch isimli akıllı saati de getirmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER