Teknoloji

Honor Watch 31 Ekim’de tanıtılacak

huawei watch gt türkiye fiyatı

Huawei‘nin alt markası Honor, en yeni akıllı telefonu Magic 2’yi 31 Ekim’de tanıtmaya hazırlanıyor. Bu tarihe doğru geri sayım devam ederken, şirket tarafından yapılan bir paylaşım etkinlikte Honor Watch olarak anılan akıllı saatin tanıtılacağını da gösteriyor.

Honor tarafından paylaşılan görselde saatle ilgili çok fazla detay görmek mümkün olmuyor. Ancak biraz dikkatli bakıldığında bazı çıkarımlar yapılabiliyor. Bu çıkarımların merkezinde de kısa süre önce tanıtılan Huawei Watch GT bulunuyor.

Honor’un akıllı saati ve Huawei Watch GT arasındaki benzerlikleri görmek için etkinlik afişindeki saat siluetine bakmak yeterli oluyor. Saatin sağ kenarındaki iki buton ve konumlarının yanı sıra alt kenarındaki mekanizma ise kayışının değiştirilebileceğini gösteriyor.

honor watchAkıllı saat pazarındaki genel trendler de bazı çıkarımlar yapmaya yardımcı oluyor. Paslanmaz çelik çerçeve, OLED ekran paneli ve kalp atış hızı monitörü gibi özelliklerin Honor’un yeni akıllı saatinde de bulunması bekleniyor.

Akıllı saatle ilgili en büyük merak konusu ise saatin hangi işletim sistemini taşıyacağı. Huawei Watch GT’de Google’ın Wear OS’i yerine Lite OS adını taşıyan kendi işletim sistemini kullanmıştı. Aynı tercihin Honor Watch için de uygulanıp uygulanmayacağı bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER