Teknoloji

Honor 60 Pro için yeni ekran ve kamera sızıntısı

honor 60 pro

Honor 60 serisinin tanıtımına kısa bir süre kalmışken serinin üyeleriyle ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisi, Honor 60 Pro ile standart modelin arasındaki farklılıklara odaklanıyor.

Ünlü duyumcu Ishan Agarwal’in paylaşımına göre, Pro versiyonda 50 megapiksel çözünürlüklü bir ultra geniş açılı kamera bulunacak. Diyafram genişliği f/2.2 olan ve otomatik odaklama yapabilen kamerayla makro fotoğraflar çekmek de mümkün olacak. Honor 60’ta ise ultra geniş açılı kamera görevini 8 megapiksel sensör üstlenecek. Pro versiyonun önünde de 50 megapiksel bir kameranın bulunması bekleniyor.

Honor 60 Pro’da da standart versiyonda olduğu gibi 108 megapiksel kameranın bulunması öngörülüyor. 2 megapiksel derinlik sensörü de kamera sisteminin ortak özellikleri arasında sayılıyor.

Daha önceki sızıntılardan biri, Honor 60 Pro’da Snapdragon 778G Plus işlemcinin bulunacağını göstermişti. 8 veya 12 GB RAM ile 256 GB depolama alanı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 11 ve Magic UI 5.0 ile çıkması bekleniyor.

Honor 60’ta 6.67 inç olan ekran büyüklüğünün Pro’da 6.78 inçe çıkması bekleniyor. OLED panelin Full HD+ çözünürlükle geleceği belirtilirken, yenileme hızı konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Honor 60 Pro, ilginç bir şekilde standart versiyondan daha küçük bir pille gelecek. Standart versiyonda 4800 mAh olan pil kapasitesi, Pro versiyonda 4500 mAh seviyesine inecek.

İLGİLİ HABERLER