Teknoloji

Honor 60 Pro Snapdragon 778 Plus ile testten geçti

honor 60 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor 60 serisi 1 Aralık’ta gözle önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, Honor’un paylaştığı afişler sayesinde telefonların tasarımı konusunda fikir edinmek mümkün olmuştu. Honor 60 ve Pro versiyonunun hemen hemen aynı tasarıma sahip olacağının anlaşılmasının ardından gözler telefonların teknik özelliklerine çevrilmişti.

Bu konuda beklenen sızıntı da sonunda geldi. İnternete sızan bir Geekbench benchmark testi sonucu, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 778 Plus işlemcinin bulunacağını gösteriyor. Bu işlemciye 12 GB RAM’in eşlik edeceği de test sonucunda görülüyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 11 ile çıkacağı da testin gösterdikleri arasında yer alıyor.

Honor 60 serisinin her iki üyesinde de Full HD+ çözünürlüklü OLED panellerin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ekranların boyutlarının ise farklı olması bekleniyor. Bir modelde düz, diğer modelde ise kavisli bir ekranın tercih edilebileceği belirtiliyor. 50 megapiksel ön ve 108 megapiksel arka kamera iki telefonun ortak özellikleri arasında sayılıyor.

120 Hz ekran ve 66W şarj desteği gibi özelliklerin sadece Honor 60 Pro modelinde kullanıcılarla buluşabileceği belirtilse de, henüz ortada bunu destekleyen somut işaretler yok. Honor 60 serisine dair detayları öğrenmek için 1 Aralık’a kadar beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER