Manşetler

Honor 50 Türkiye’de satışa sunuldu, işte fiyatı

honor 50 60

Kısa süre önce Avrupa’da satışa sunulan Honor 50, Türkiye’de de piyasaya sürüldü. Honor’un Huawei’den ayrıldıktan sonra çıkardığı ilk cihazlardan biri olan Honor 50’de Google’ın mobil servisleri de kullanıcıları karşılıyor. Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 778G işlemcili ilk cihaz olma özelliğini taşıyor.

Telefonun dörtlü arka kamera sisteminde 108 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik kamerası bulunuyor.  90 derece görüş açısına sahip 32 megapiksel ön kamera ile kullanıcıların daha fazla insan ve manzara yakalamak etkileyici özçekimler ve videolar çekmek mümkün oluyor.

Yek seferde çekilecek vlog deneyimini bir sonraki seviyeye taşımayı hedefleyen Honor 50’de ön ve arka kameraları aynı anda kullanan altı çoklu-video çekim moduyla kameralar arasında geçiş yapılabiliyor ve kullanıcılara profesyonel bir kayıt deneyimi sağlanıyor. Akıllı telefon, videolardan fotoğraf çekebilmenize ve tüm çekimlerde kamera özelliklerinde yer alan önceden ayarlanmış video hikayesi şablonlarını kullanabilmenize olanak sağlıyor.

Honor 50’nin 6.57 inç OLED ekranı, 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. Yenileme hızı 120 Hz olan bu ekran, DCI-P3 renk gamının da tamamını kapsıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayan 4300 mAh kapasiteli pil, 66W Honor SuperCharge teknolojisiyle geliyor. Bu teknoloji sayesinde sadece 20 dakika içinde pili yüzde 70 oranında doldurmak mümkün oluyor.

Honor 50, Hepsiburada’da 9999 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. 7 – 14 Aralık tarihleri arasında Honor 50’yi almak isteyen kullanıcılar Honor 50 ile birlikte sevilen akıllı saat Honor Magic Watch 2’yi 9999 TL kampanyalı fiyatı ile satın alabilirler. 14 Aralık’ta başlayıp, ay sonunda kadar devam edecek bir diğer Hepsiburada kampanyasında ise Honor 50, Honor Earbuds 2 Lite ile birlikte kampa yine 9 bin 999 TL fiyatından satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER