Teknoloji

Honor 50 ve 50 Lite Google servisleriyle Avrupa’ya geliyor

honor 50 60
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor, Google Mobil Servisleri ile yüklü gelen iki telefonla Avrupa’ya geri dönüyor. Honor 50 ve 50 Lite’a 50 Pro’nun eşlik etmediğini belirtmek gerekiyor. Buna ek olarak, 50 Lite’ın Huawei nova 8i’ye benzeyen SE modelinden farklı olduğunu hatırlatmakta da fayda var.

Honor 50’nin Avrupa’daki teslimatlarının 12 Kasım itibarıyla başlaması bekleniyor. İngiltere’de 11 Kasım’a kadar telefon için sipariş verenlere Honor MagicWatch 2 Sports 46 mm. akıllı saat armağan edilecek. Saat İngiltere’de 120 pound karşılığında satılıyor.

Honor’un diğer ülkelerde de ön sipariş sürecini yakında başlatacağı ifade edildi. Akıllı telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu Avrupa’nın kıta ülkelerinde 530 avro karşılığında satılacak. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı isteyenlerin ise 600 avro ödemesi gerekecek.

Telefon için siyah, yeşil ve kristalin yanı sıra Honor Code adını taşıyan özel bir seçeneğin de sunulması bekleniyor. Saat kampanyasının sadece İngiltere için geçerli olduğunu da bir kez daha belirtmekte fayda var.

honor 50 liteHonor 50 Lite henüz Avrupa’da piyasaya çıkmış değil. Akıllı telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu 300 avro karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER