Teknoloji

Honor 50’nin Avrupa çıkış tarihi belli oldu

honor 50 60

Honor 50 geçtiğimiz haziran ayında Çin’de gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefon, Honor’un kendi ana vatanındaki dirilişinde önemli bir rol oynamıştı. Daha önce Honor 50’nin küresel çıkışı için yılın dördüncü çeyreğini işaret eden şirket, sonunda net bir tarih verdi. Akıllı telefon, 26 Ekim’de Avrupa’da piyasaya sürülecek.

Honor’dan yapılan açıklamaya göre, Qualcomm Snapdragon 778G işlemcili telefon ilk olarak İngiltere’de ve Avrupa Birliği’nde piyasaya çıkacak. Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Latin Amerika ve Malezya gibi pazarlarda ise cihaz daha sonraki tarihlerde satışa sunulacak.

Honor 50’de 6.57 inç büyüklüğünde 120 Hz OLED ekran bulunuyor. 108 megapiksel ana kameraya sahip telefonda 32 megapiksel ön kamera mevcut. Android 11’i Magic UI kullanıcı arayüzünün tamamladığı telefonda Google’ın mobil servisleri de kullanıcıları karşılıyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Avrupa’da sadece Honor 50 piyasaya sürülecek. Telefonun daha büyük ekranlı ve hızlı şarj özellikli Pro versiyonunun Avrupa’ya gelişine dair bir işaret görülmüş değil.

İLGİLİ HABERLER