Teknoloji

Honor 50 yakında Avrupa’da satışa sunulacak

honor 50 60

Yola Huawei’den ayrı olarak devam eden Honor, Avrupa’da da tekrar sahneye çıkıyor. Şirketin birkaç ay önce tanıttığı Honor 50 modelinin önümüzdeki ayın sonlarında Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.

WinFuture sitesinin haberine göre; Honor’un Almanya, İtalya, Fransa ve İngiltere gibi ülkelerdeki sitelerinde Honor 50’yi şimdiden görmek mümkün. Bu sitelerde telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ya da 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle geleceği ve dört renk seçeneğinin sunulacağı belirtiliyor.

Honor 50’nin Avrupa sahnesine çıkışının kesin tarihi ise şu an için bilinmiyor. Ancak Honor 50’nin 26 Ekim’de Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilecek bir etkinlikte tanıtılabileceği ve ertesi gün de satışa sunulabileceği söyleniyor.

Telefonun Pro versiyonu ise şimdilik Avrupa’da satışa sunulmayacak gibi görünüyor. Standart versiyon ve Pro versiyon ekran büyüklüğü, şarj hızı ve ikinci ön kamera dışında aynı özellikleri taşıyor.

Honor 50 Avrupa’da Google Play Servisleri yüklü şekilde satılacak. Kutusundan Android 11 ile çıkan telefonda 6.57 inç 120 Hz OLED ekran, Qualcomm Snapdragon 778G işlemci, 108 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 32 megapiksel ön kamera ve 66W kablolu şarj desteğine sahip 4300 mAh pil gibi özellikler mevcut.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER