Teknoloji

GSMA Ödülleri sahiplerini buldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak bilinen Akademi, nam-ı diğer Oscar ödüllerinin geçtiğimiz pazar gecesi sahibini bulmasının ardından GSM dünyasının Oscar’larının kazananları da dün akşam Barselona’da düzenlenen tören ile açıklandı. Törenden kimileri mutlu, kimileri beklentilerinin altında sonuçlarla, kimileri ise tamamen eli boş ayrıldı.

Samsung, kazandığı iki önemli ödül ile geceye damgasını vurdu. Koreli üretici, Yılın Cihaz Üreticisi Ödülü’nü ve Galaxy S II ile En İyi Akıllı Telefon Ödülü’nü kazandı. Nokia ise En İyi Akıllı Telefon kategorisinden eli boş dönse de, C3 ile En İyi Giriş Seviyesi Telefon Ödülü’nü kazandı. Gecede En İyi Mobil Tablet Ödülü ise iPad 2 ile Apple’a gitti. iPhone serisinin en son üyesi olan 4S ise selefi iPhone 4’ün aksine En İyi Akıllı Telefon kategorisinin kazananı olamadı.

Tüketiciler İçin En İyi Mobil Uygulama dalında ise gecenin galibi Angry Birds Rio ile Rovio olurken, Google da Google Maps ile bu yıl da Tüketiciler İçin En İyi Mobil Servis Ödülü’nü kazandı. En Yenilikçi Uygulama dalında ise kazanan SwiftKey oldu.

Gecede ödül kazananlar arasında Turkcell de vardı. GSM operatörü, TıklaKonuş servisi ile Kurumsal Müşteriler İçin En İyi Ürün Ödülü’nün sahibi oldu.

İlgili – Global Mobile Awards

İLGİLİ HABERLER