Teknoloji

Honor’dan mobil cihaz endüstrisindeki yeri için önemli adım

honor magic flip
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor, 2020’nin sonlarından bu yana yola bağımsız bir şirket olarak devam ediyor. Çinli üretici bu yolculukta kendisini önemli markalar arasına taşıyacak yeni bir adım daha attı.

Şirket, GSM Association’a (GSM Derneği) yani daha yaygın bilinen kısaltmasıyla GSMA’e üyelik sürecinin tamamlandığını duyurdu. GSMA dünyanın önemli telekom şirketlerini, telefon üreticilerini, ekipman sağlayıcılarını ve internet servis sağlayıcılarını bir araya getiriyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan basın açıklamasında, Honor’un diğer GSMA üyeleriyle stratejik iş birliklerini kuvvetlendireceği belirtildi. Açıklamada şirketin GSMA bünyesindeki rolünün de mobil iletişim endüstrisini tüm ekosistemin faydalanacağı şekilde kuvvetlendirmek olacağı ifade edildi.

GSMA, Barselona ve Şanghay’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nin (MWC) organizatörü olarak tanınıyor. Honor’un da GSMA’e katılması, şirketin önümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek MWC 2021’de boy göstereceği anlamına geliyor. Honor’un burada gerçekleştireceği etkinlikte Google Mobil Servisleri’nin de yüklü geldiği Honor 50 serisini tanıtması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER