Manşetler

GoPro Hero 7 bir mağazanın tanıtım ekranında görüldü

GoPro‘nun gelecek nesil kamerası bir mağazanın tanıtım ekranına görüldü. Reddit’te dikkat çekilen, Imgur kullanıcısının paylaştığı bir dizi fotoğraf şirketin Hero 7 kamerasını gözler önüne seriyor. Ancak aşağıda sergilenen ürünler Hero 6 serisi kameralardan ve aksesuarlardan oluşuyor. Hero 7 aksiyon kamerası serisinin ay sonunda tanıtılması bekleniyor.

Kameranın beyaz, gümüş ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle sunulması bekleniyor. Ayrıca ekranda daha önceki modellerde gördüğümüz bazı özellikler; görüntü sabitleme, 10 metreye kadar suya dayanıklılık da dikkat çekiyor.

Modellerin bir kısmı önde ekransız çıkacak gibi görünüyor. Bu açıdan Hero 4’teki durum tekrarlanacak gibi görünüyor. Hero 4’ün “silver” modelinde ekran yokken, “black” modelinde ekran yer alıyordu.

GoPro son birkaç yılı oldukça zorlu biçimde geçiriyor. 2016 ilkbaharında kamera serisi içinde kesintiye giderek üç model bırakan şirket, bu şekilde modellerine daha fazla odaklanmayı ve maliyetleri kısmayı amaçlamıştı. Geçen yıl ise Hero 6 aksiyon kamerasını ve Fusion adı verilen 360 derece kamerayı çıkarmıştı. Aynı zamanda geçtiğimiz ilkbaharda drone işinden çıkmıştı.

Şirketin küçültme çalışmaları meyvelerini vermiş gibi görünüyor. Şirket geçen yılı hafif bir kârlılıkla kapatmıştı. Bu yılın başlarında ise yeni bir giriş seviyesi kamerayı Hero‘yu çıkarmıştı ve bu yıl içinde yeni modellerin takip edeceğinin işaretlerini vermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER