EğlenceTeknoloji

Google Stadia Pro abonelerine iki ücretsiz oyun daha sunacak

google stadia pro

Google Stadia Pro aboneleri, aralık ayının başlamasıyla birlikte iki yeni oyuna daha ücretsiz olarak erişebilecek. Tomb Raider: Definitive Edition ve Farming Simulator 19, 1 Aralık itibarıyla Destiny 2: The Collection ve Samurai Showdown’a katılacak. Pro aboneliği aktif olanlar, bu tarihten itibaren söz konusu oyunları ücret ödemeden oynayabilecek.

Tomb Raider: Definitive Edition ve Farming Simulator 19, Stadia Pro abonelerine sunulan ücretsiz oyunlar listesinin ilk eklemeleri olma özelliğini taşıyor. Google, geçtiğimiz hafta faaliyete geçirdiği platformunda Pro abonelerinin karşısına her ay yeni ücretsiz oyunlar çıkaracak.

Her iki oyun da Stadia’nın ilk gününde abonelerine satın almaları için sunduğu seçenekler arasında bulunuyor. Stadia’da oyunlar için 14 günlük bir iade süresi bulunsa da, bunun için oyunun toplam oynama süresinin 2 saati geçmemesi gerekiyor.

Google Stadia iade politikasında esneklik gösterecek

Google, Stadia’nın faaliyete geçişi ile Tomb Raider: Definitive Edition ve Farming Simulator 19’un Stadia Pro’ya eklenmesi arasındaki sürenin kısalığı nedeniyle mevcut iade politikasında bir değişikliğe gidecek.

Google’dan konuyla ilgili olarak Engadget sitesine gönderilen açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Bazı kullanıcılarımızın koleksiyonları için Tomb Raider: Definitive Edition ve Farming Simulator 19’u satın aldıklarının farkındayız. Google olarak Stadia’nın faaliyete geçişi ve bu oyunların Stadia Pro için duyurusu arasındaki sürenin kısalığı nedeniyle normal politikamıza aykırı olsa bile iade konusunda gerekli yardımı yapacağız.”

İLGİLİ HABERLER