Teknoloji

Google Pixel Watch akıllı saati bilekte gösteren fotoğraflar ortaya çıktı

google pixel watch

Uzun süredir merakla beklenen Google Pixel Watch akıllı saatin prototipinin bir restoranda unutulmasının ardından çekilen fotoğraflar kısa süre önce internete sızmıştı. Bu fotoğrafları yayınlayan “tagtech414” rumuzlu Reddit kullanıcısı, şimdi de saati bilekte gösteren fotoğrafları paylaştı.

Pixel Watch yeni fotoğraflarda da çalışır vaziyette görülmüyor. Ancak bu fotoğraflar sayesinde Google’ın ilk akıllı saatinin bilekte nasıl görüneceği konusunda bir fikir edinmek mümkün oluyor.

tagtech414’ün Reddit paylaşımına göre, ilk başta kayışı saate takmak oldukça acılı bir iş. Ancak saat bileğe takıldığında yumuşak bir his veriyor. Reddit kullanıcısı kayış için “iyi esneyen ve üzerinde parmak izi göstermeyen yumuşak bir silikon kayış” tanımlamasını kullanıyor. Görsellere bakıldığında kayışın Apple Watch’un spor kayışına benzediği ancak biraz daha dar olduğu görülüyor.

google pixel watchGörünüş itibarıyla kayışın Fitbit Charge 5’in kayışıyla hemen hemen aynı olduğunu da söylemek gerekiyor. Kayıştaki parçaların plastik yerine metal olması asıl farkı teşkil ediyor. Akıllı saat, Charge 5’le aynı sensör dizilimine de sahip.

google pixel watchReddit kullanıcısının paylaşımında saatin çok rahat olduğu ve “adeta bilekte yokmuş gibi” hissettirdiği de belirtiliyor. Kurma kolunun elin üst kısmına dokunmadığına da özellikle dikkat çekiliyor. Saatin tüm görsellerinin yer aldığı galeriye buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaşılan Google Pixel Watch fotoğrafları gerçeğe çok yakın görünüyor. Yine de, ilk paylaşımda saatin fotoğraflarında kayışın olmaması kafaları karıştırıyor. tagtech414, saatin kadran ve kayışının ayrı ayrı paketlendiğini ve bunları kendisine getiren arkadaşının ilk başta kayışı getirmeyi unuttuğunu belirtti.

İLGİLİ HABERLER