Teknoloji

Google Pixel Watch 3’te 45 mm kasa boyutu seçeneği sunabilir

google pixel watch 3

Akıllı saatler genellikle iki farklı boyut seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ancak Google’ın Pixel Watch modelleri bu yaklaşım için bir istisna niteliği taşıyor. Hem Pixel Watch hem de Pixel Watch 2 sadece 41 mm seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Ancak Google Pixel Watch 3 ile birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor.

Yeni Google Pixel Watch’un önümüzdeki sonbaharda tanıtılması bekleniyor. Tanıtım için Google’ın yine ekim ayını tercih etmesi öngörülüyor. Şirketin bu modelde hem 41 mm hem de 45 mm seçeneğini sunacağı söyleniyor.

Google’ın böylelikle 41 mm seçeneğinin çok küçük olduğunu düşünenleri yatıştıracağı söylenebilir. Akıllı saat pazarında pek çok üretici genellikle 40 veya 41 mm seçeneklerinin yanı sıra 44 veya 45 mm boyut seçeneklerini sunuyor. Google’ın da bu hamlesiyle akıllı saat pazarındaki genel trendi yakalayacağı söylenebilir.

Google Pixel Watch 3 dışında bir ürün üstünde daha çalışıyor

Aynı kaynağa göre, Google bir taraftan da Pixel Buds Pro 2 kablosuz kulaklık üstünde çalışıyor. Diğer detaylar henüz bilinmese de, bu söylenti bir tür doğrulama olarak tanımlanabilir. Orijinal Pixel Buds Pro’nun 2022’de çıktığını düşününce bu kulaklığın yenilenme zamanı geldiği söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER