Teknoloji

Google Pixel 8a için sürpriz bir sızıntı ortaya çıktı

google pixel 8a

Google Pixel 8a hakkındaki söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu akıllı telefonun tanıtılacağına kesin gözüyle bakılsa da, tanıtım tarihi konusunda şu an için kesin bir şey söylenemiyor. Ancak yeni bir sızıntı, akıllı telefonun resmiyet kazanmasının bir hayli yakın olduğunu gözler önüne seriyor.

Google Fi Wireless için verilen bir reklamda Pixel 8a’yı görmek mümkün oluyor. Bu telefonun Pixel 8a olduğunu ise Porselen renkli cihazda kameralar ve LED flaş arasında mikrofonun olmaması gösteriyor.

Arkadaki mavi renkli telefonun da Pixel 8a olması muhtemel görünüyor. Bu telefonun Pixel 8 Pro olmadığı, mat çerçevesi sayesinde anlaşılıyor. Karşımızda iki Pixel 8a’nın durduğu da söylenebilir. Yine de bu iddiaya biraz temkinli yaklaşmakta fayda var.

google pixel 8a

Google Pixel 8a hangi özelliklerle gelecek?

Pixel 8a’nın Tensor G3 işlemciyle gelmesi bekleniyor. Bu işlemciye 8 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. 128 veya 256 GB depolama alanı, maksimum parlaklık seviyesi 1400 nit olan 120 Hz ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Görsel açıdan Pixel 8’e bir hayli benzeyen Pixel 8a’nın Pixel 7a’ya kıyasla biraz daha pahalı olması da beklentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER