Teknoloji

Google Pixel 8 serisinin tasarımı sızan kılıf görselleriyle doğrulanıyor

google pixel 8

Google Pixel 8 serisinin ekran özellikleriyle ilgili bilgiler kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Bunlara şimdi de telefonlar için hazırlanan kılıflara ait görseller eklendi. Görseller Pixel 8 serisi hakkında yeni bir şey söylemese de, telefonların tasarımlarını doğrulamaları açısından önem taşıyor.

Şeffaf bir kılıf içinde görülen Pixel 8, selefi Pixel 7’ye bir hayli benziyor. Telefonun iki arka kamerası da kapsül şeklindeki koyu renkli camın üstüne yerleştiriliyor. Pixel 8’in ekranının Pixel 7’den bir tık daha küçük olacağı görülmüştü. Ancak kamera modülünde herhangi bir değişiklik olmayacağı anlaşılıyor.

Pixel 8 Pro ise mor tonlarında bir kauçuk kılıfın içinde görülüyor. Ancak bu telefonun görselleri de yeni bir şeyi söylemiyor. Pixel 8 Pro’nun üç arka kamerası da aynı çubuk üzerinde yatay şekilde sıralanıyor. Lazer otomatik odaklama ve LED flaş da hemen kameraların sağında yer alıyor.

google pixel 8 pro
Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 serisi ne zaman tanıtılacak?

Kılıfta kordon asılması için bir yuva olduğu da görülüyor. Yine de, görsellerin kalitesinin çok yüksek olmaması nedeniyle göze çarpanlara biraz daha temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Google Pixel 8 serisinin tanıtımı için oklar sonbahar aylarını işaret ediyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde Pixel 8 ve Pixel 8 Pro hakkında çok daha fazla bilgiyle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER