Teknoloji

Google Pixel 5a tanıtım tarihi için dikkat çekici iddia

google pixel 5a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 5a hakkındaki söylentiler uzun zamandır etrafta dolaşsa da, henüz cihaza dair detaylar netleşmiş değil. İnternet devi daha önce cihazın bu yıl içinde piyasaya çıkacağını doğrulamıştı. Android Police sitesi tarafından yayınlanan bir haberde ise hem Pixel 5a’nın fotoğraflarını görmek hem de resmi duyuru tarihi konusunda fikir edinmek mümkün oluyor. Habere göre, telefon 17 Ağustos’ta, yani bugün gözler önüne çıkacak.

Akıllı telefonun arka panel tasarımının sıra dışı olmadığı söylenebilir. Kare şeklindeki kamera adası panelin sol üst köşesinde yer alıyor. Burada iki sensörün yanı sıra LED flaşı görmek de mümkün oluyor. Yuvarlak parmak izi tarayıcısı ve “G” şeklindeki Google logosu da arka panelin unsurları arasında bulunuyor.

Kenar profiline bakıldığında ise dokulu yüzeye sahip güç butonu göze çarpıyor. Yeşil renkli bu butonun altında ses kontrol tuşları yer alıyor. Görsellerde telefonun ekranı görülmüyor. Ancak telefonun Pixel 4a serisine benzer bir ekrana sahip olması ve Qualcomm Snapdragon 765G ile gelmesi bekleniyor.

google pixel 5aSızan fotoğraflara göre, Google Pixel 5a 4680 mAh pille gelecek. 450 dolar karşılığında satılacak telefonun 26 Ağustos’ta piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER