Teknoloji

Google Pixel 4’ün resmi basın fotoğrafı ortaya çıktı

google pixel 4 5g

Google Pixel 4 henüz resmiyet kazanmamış olsa da, telefona dair pek çok şey şimdiden biliniyor. Bunlardan bazıları Google tarafından açıklanırken, bazıları da uzun süredir etrafta dolaşan sızıntılar sayesinde ortaya çıkmıştı. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, Pixel 4 sızıntıları da sürüyor.

Bu sızıntılara son olarak Evan Blass tarafından paylaşılan resmi basın fotoğrafı eklendi. Bu fotoğrafta Pixel 4’ün “Sadece Siyah” versiyonunu hem önden hem de arkadan görmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun arkasındaki kare şeklindeki kamera tasarımı, yine göze çarpan ilk unsur oluyor. Bu kamera modülünde çift lens ve onlara eşlik eden LED flaş bulunuyor. Telefonun ön tarafına bakıldığında ise ekranda Pixel 4’ü sembolize eden “P4” yazılı bir duvar kağıdının bulunduğu görülüyor. Ekranın üst kısmındaki çerçevede ise ön kamera dışında hareketle kontrol ve yüzle kilit açma gibi özellikler için kullanılacak olan Soli radar yer alıyor.

Google Pixel 4 15 Ekim’de tanıtılacak

Telefonun sağ kenarındaki güç butonu ve ses kontrol tuşları da varlığı fark edilen unsurlar oluyor. Parmak izi tarayıcısı ise yokluğu göze çarpan unsurlar içinde başı çekiyor. Google’ın parmak izi tarayıcısını ekranın içine yerleştirmiş olması ihtimaller arasında olsa da; şirketin, tıpkı Apple gibi, sadece yüz tanıma özelliğiyle yetinmiş olabileceği de belirtiliyor.

Pixel 4 ile resmi tanışma ise çok uzak değil. Google, Pixel 4 ve Pixel 4 XL’i 15 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikte gözler önüne çıkaracak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER