Manşetler

Google Pixel 3 XL kutu açılımı videosu tüm detayları ortaya koyuyor – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın en yeni amiral gemisi akıllı telefonu önümüzdeki ekim ayında resmi gösterimini yapacak. Ancak Pixel 3 ve Pixel 3 XL olarak adlandırılacak bu cihazlarla ilgili dedikodular ve sızıntılar son hızla gelmeye devam ediyor.

Pixel 3 XL‘in Rus karaborsasına düştüğü haberleri çok şaşırtıcı sayılmamakla birlikte, daha büyük ekranlı amiral gemisi Google cihazına ait bir kutu açılımı videosu YouTube’a düştü. Böylelikle telefon hakkında epey detay daha açığa çıkmış oldu.

Yüksek kalitede ve profesyonelce hazırlanmış Pixel 3 XL kutu açılımı videosu, Android telefonu detaylarıyla ortaya koyuyor. Aynı zamanda kutudan çıkanları da detaylı biçimde görme imkanı elde ediyoruz.

YouTube’da In DIGI adlı hesabın yayınladığı ve ilk kez Android Authority tarafından dikkat çekilen iki buçuk dakikalık videoda cam arka yüzeyli telefon ve kablolu, USB-C uçlu Pixel Buds kulaklıklar görünüyor. Aynı zamanda klasik şarj adaptörü, Quick Switch adaptörü ve #teampixel çıkartmaları da kutudan çıkıyor.

Pixel 3 XL’de Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 4 GB ya da 6 GB RAM gibi başlıca özelliklerin bulunacağı tahmin ediliyor.

İLGİLİ HABERLER