Teknoloji

Google Pixel 3 XL videosu 6.7 inç ekran ve 3430 mAh pili gösteriyor

google pixel 3 xlAndroid 9 Pie güncellemesinin yayınlanmasının ardından gözler, Google’ın Android 9 Pie yüklü olarak sunacağı ilk akıllı telefonlarına çevrildi. Bu telefonlardan biri olan Google Pixel 3 XL ile ilgili sızıntılar da bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisinde telefonun ekran boyutu ve pil kapasitesi gözler önüne çıkıyor.

LuchkovCh rumuzlu Rus bir Telegram kullanıcısı, Pixel 3 XL’e ait olduğunu söylediği bir videoyu yayınladı. Daha öncesinde de telefon için bir kutu açma videosu çeken LuchkovCh tarafından paylaşılan video, YouTube’a da yüklendi. Söz konusu video, telefonun teknik kadrosu konusunda önemli bilgiler veriyor.

Telefonun beyaz renkli versiyonundaki çift tonlu tasarım videoda göze çarpan unsurlardan biri olurken, çentikli ekranın 2960 x 1440 piksel çözünürlüğe ve 494 ppi piksel yoğunluğuna sahip olduğu bilgisi, ekran büyüklüğünün 6.7 inç civarında olacağını gösteriyor. Telefonun büyüklüğü video sayesinde de kolaylıkla anlaşılabiliyor.

LuchkovCh, elindeki Google Pixel 3 XL telefonun satış öncesi için hazırlanmış bir versiyon olduğunu vurgulamayı ihmal etmiyor. Bu da telefonun tasarımında bazı değişikliklerin yapılması konusunda kapıyı açık bırakıyor. Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 3430 mAh pil, 12 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Google Pixel 3 XL büyük ihtimalle ekim ayında resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER