Teknoloji

Beyaz Google Pixel 3 XL’e ait fotoğraflar internete sızdı

google pixel 3 xlGoogle Pixel 3 XL ile ilgili dedikodular ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Telefonu 360 derece gösteren taslaklar ve cihazın siyah versiyonuna ait fotoğraflar daha önce internete sızmıştı. Şimdi de Pixel 3 XL’in beyaz renkli prototipine ait fotoğraflar ortaya çıktı.

Yeni fotoğraflar da daha önceki sızıntıları doğruluyor. Beyaz paneli, uzun ekranın bulunduğu siyah renkli ön panel tamamlıyor. Çentiğin ve alt çerçevenin büyüklüğü yeni fotoğraflarda da dikkat çekerken, çerçevenin diğer bölümlerinin hatırı sayılır ölçüde inceldiği gözden kaçmıyor. Google’ın cihazın önüne bir kamera daha eklediği görülürken, ön panelde ekranın alt kısmında da bir hoparlörün bulunması göze çarpıyor. Arka panele bakıldığında ise beyazın iki farklı tonunun tercih edildiği görülüyor. Bir kısmı daha donuk görünen telefonun cam yüzeyi ise daha parlak bir görüntüye sahip.

Google Pixel 3 XL’in içinde bulunanlara dair söylentiler de bir süredir etrafta dolaşıyor. Cihazın kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin bulunması ve bu yonga setine 6 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. Ancak sızan fotoğraflar, şirketin 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip bir versiyon için de hazırlık yaptığını gösteriyor. Samsung’un telefonun hem ön hem de arka kameralarını güncellemesi beklenirken, telefonun kutusundan Android P’nin stok versiyonuyla çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Pil büyüklüğü konusunda ortada somut bir bilgi bulunmasa da, pilin kablosuz şarj desteğine sahip olabileceği belirtiliyor.

Google Pixel 3 XL tanıtımı konusunda ise oklar ekim ayını işaret ediyor. Google bundan önceki Pixel telefonlarını 4 Ekim tarihinde gözler önüne çıkarmıştı. Şirketin bu yıl da aynı tarihten vazgeçmemesi şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER