Teknoloji

Google Pixel 3 sızıntısı pembe renk seçeneğini gösteriyor

google pixel 3

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL hakkındaki sızıntılar çok uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar sayesinde her iki cihaza dair pek çok detay şimdiden gün yüzüne çıkarken, telefonla ilgili son gelişmelerin merkezinde renk seçenekleri bulunuyor.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in renk seçeneklerinden üçü, geçtiğimiz hafta Google’ın yaptığı paylaşımlar sayesinde ortaya çıkmıştı. Söz konusu sayfada sadece siyah, beyaz ve nane yeşili renk seçenekleri görülmüştü. Ancak sayfanın kodlarında yapılan bir inceleme, pembenin de Google’ın yeni akıllı telefonu için sunacağı renk seçenekleri arasında olduğu belirtiliyor.

Kaynak kodunda renk seçenekleri arasında pembe görülse de, Google’ın pembenin daha az göz alıcı bir tonunu seçtiği söyleniyor. Bazı Reddit kullanıcıları, Google’ın söz konusu renk seçeneği için Türkçede “şeftali” anlamına gelen Peach kelimesinden hareketle bir isim seçebileceğini iddia ediyor.

Kaynak kodu, diğer renk seçenekleri konusunda da kafa karşıtıran işaretler barındırıyor. Google’ın hazırladığı sayfada muhtemel renk seçenekleri olarak siyah, beyaz ve nane yeşili görülse de, kodlarda bu renkler mavi, siyah ve yeşil olarak sıralanıyor. Bütün bu kafa karıştırıcı sinyallerin neyi gösterdiği ise yakında anlaşılacak. Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, 9 Ekim’de tanıtılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER