Teknoloji

Google Pixel Watch 3’te iki farklı kasa boyutu seçeneği sunacak

google pixel watch 3

Google Pixel Watch 3 ile tanışmak için muhtemelen önümüzdeki sonbahar aylarını beklemek gerekiyor. Ancak bu durum telefon hakkında söylentilerin etrafta dolaşması için bir engel teşkil etmiyor. 9to5Google sitesinin haberine göre, Pixel Watch 3 iki farklı boyut seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Mevcut Pixel Watch kullanıcılarının en büyük şikayetlerinden biri, sadece tek bir boyut seçeneğinin sunulması. Pixel Watch ve Pixel Watch 2, sadece 41 mm kasa boyutu seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bu boyut pek çok kişi tarafından küçük bulunmuştu.

Ancak Pixel Watch 3 ile birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor. Söylentilere göre, Google yeni akıllı saatiyle birlikte 41 mm’nin yanında bir kasa boyutu seçeneği daha sunacak. Google’ın akıllı saat pazarındaki rakiplerinin de birden fazla boyut seçeneği sunduğunu düşününce bu hamlenin mantıklı olduğu anlaşılıyor.

Google Pixel Watch 3 hakkında henüz bir şey bilinmiyor

Pixel Watch 3 hakkında henüz pek net şeyler bilinmiyor. Ancak Google’ın iki boyut seçeneğinde de aynı özelliklere yer vermesi ve tek farkın ekran büyüklüğü olması bekleniyor. Daha büyük ekranlı modelin daha büyük bir pille geleceğini belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER