Teknoloji

Google Pixel 3 Active Edge teknolojisi yeni bir videoyla anlatılıyor

google pixel 3

Google‘ın yeni Pixel telefonlarını satışa sunacağı ülkelerden birisi de Japonya olacak. Pixel serisini ilk kez Japonya’da resmi olarak satışa sunacak olan internet devi, Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘in yeteneklerini anlatmak için Japonya’ya özel videolar da hazırlıyor.

Hazırlanan bu videolardan birinde Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in Active Edge özelliği anlatılıyor. Söz konusu özellik sayesinde kullanıcılar telefonu sıkarak Google Asistan’ı aktif hâle getirebiliyor veya çalarken telefonun sesini kısabiliyor.

Active Edge’i Japonya’ya anlatmak için hazırlanan tanıtım, ülkede yayınlanan reklamların geneline benzer bir profil çiziyor. Tanıtımda Google Pixel 3 veya Pixel 3 XL’i somut biçimde görmek mümkün olmazken, “sıkma” eylemi farklı şekillerde gösteriliyor. Belli bölümlerde öne çıkan renk detaylarının ise telefonun renk seçenekleri hakkında bir ipucu olabileceği belirtiliyor. Gerçekten de reklamda görülen renk seçenekleriyle daha önce ortaya atılan renk iddiaları örtüşüyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL 9 Ekim’de tanıtılacak

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL, 9 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Şirketin etkinlikte Pixel serisi bir akıllı saati tanıtabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER